a change of scenery

Wie droomt er nu niet van af en toe op een bijzondere plek te werken, of gewoon voor een dag of een paar weken wat anders te doen. Misschien wil je mensen helpen die normaliter geen toegang hebben tot goede gezondheidszorg, wil je als arts werken bij een evenement tijdens de compensatie van een dienst, of kan je een tijdelijke klus combineren met een exotische vakantie.

Artsen hebben een ontzettend mooi vak en universeel inzetbare kennis, het is dan ook fantastisch en leerzaam te werken buiten het vertrouwde kader.

Breed aanbod van opdrachten

AdHocDoctor wil op dit platform in de toekomst tijdelijke opdrachten aanbieden die afwijken van het gangbare artsenwerk, of die plaatsvinden op minder gebruikelijke locaties. 

Het kan gaan om een dagje werken bij een evenement, maar ook om een tijdelijke baan in het buitenland.

Een deel van deze opdrachten zal betaald zijn, maar er is zeker ook ruimte om op non-profit basis tijdelijk werk aan te nemen.

Alle Specialismen welkom

Alle specialismen en zeker ook basisartsen en medisch studenten in de laatste fase van hun opleiding zijn welkom zich in te schrijven.

Het is ontzettend uitdagend en leerzaam interdisciplinair te werken. Juist als specialist kan het goed zijn werk buiten uw eigen vakgebied aan te nemen.

Voor basisartsen en bijna afgestudeerden kan dit platform u helpen aan een uitdagende opdracht tijdens het plannen van het vervolg van uw carrière.

Ad hoc doctor platform

In de toekomst is het mogelijk voor zowel artsen, bedrijven als non-profit organisaties een profiel aan te maken.

Met dit profiel kan gereageerd worden op opdrachten en kunnen opdrachten geplaatst worden.

Om de best mogelijke match te  kunnen maken is het belangrijk uw profiel zo volledig mogelijk in te vullen.

SCHRIJF JE DIRECT IN

Bijvoorbeeld Huisarts of Radioloog
Feedback? We horen graag van je!